Rindu wehhh

>> Saturday, February 20, 2010

Cuti seminggu sempena Tahun Baru Cina ni buat saya rindu pada IPG. Rindu pada warganya. Seronok kalau dapat masuk kelas, kuliah dan tanya khabar student. Seronok tengok pakaian mereka yang berwarna warni. Celoteh dan gurau senda sering menguatkan semangat untuk terus bertugas. Sakit sikit-sikit tu kira sabar jer lah...

Untuk hilang rindu, mujur ada facebook. Boleh chat, dengan si anu, si ana, si polan dan si polan..tanya buat apa masa cuti, best tak cuti dan apa-apa je lah..

Minggu depan , JIP dapat 3 orang rakan baru. Untuk itu, saya korbankan unit Sains Sem 1. Sedih juga berpisah dengan diaorang. Buat kenangan , saya buat game sikit, enjoy betul dia orang, terpilih sebagai unit paling bising waktu aktiviti dijalankan....kalian sentiasa dihati!!!!

3 comments:

Mohd Alimie February 23, 2010 at 11:03 PM  

Assalamualaikum..terima kasih encik..kami akan sentiasa ingat pesanan, pengajaran dan 'permainan' yang encik berikan kepada kami :)

ay_een yusof February 28, 2010 at 1:28 PM  

enjoy sgt game hr 2...n sdey jgk sebb klas last encik...

tijiey April 26, 2010 at 12:49 PM  

salam.
bising ke kami time game tu?? o'oo..
sorry :p

budak sains memang semangat buat semua benda :)

en.hairi juga sentiasa di hati

Blog Widget by LinkWithin